Asna zoekt, het liefst samen met Jiko, met spoed een lieve baas en een warme mand.

07-10-2017

Asna is een Tatrateefje van 3 jaar en 2 maanden oud die in haar leven nogal wat heeft meegemaakt. Ze werd al drie keer moeder van een nest pups en ze is al minimaal even zo vaak verhuisd naar een andere eigenaar. Ze heeft tot nu toe heel veel pech gehad want vanwege omstandigheden kon ze nooit lang op het zelfde adres blijven. In sommige gevallen maar goed ook.
Ondanks alles is het een superlieve Tatra met een heel lief, zachtaardig en vrij karakter. Ze is in haar eerste levensjaar in ieder geval opgegroeid met kinderen en daar is ze nog steeds erg lief voor.

Helaas is door alle veranderingen in Asna’s leven verder niet heel veel bekend over haar want momenteel zit ze bij iemand die haar tijdelijk op kan vangen. We weten dus niet veel over een eventuele medische achtergrond en of ze bijvoorbeeld haar inentingen heeft gehad. Alle paspoorten die ze ooit had, zijn niet overgedragen aan haar nieuwe eigenaar(s). Voor zover we het kunnen beoordelen is ze wel gezond al is ze momenteel wel erg mager.
Wat we wel vrij zeker weten is dat ze vrijwel nooit binnen in een huis gewoond heeft, maar in een kennel en/of op een erf.
Asna is in Nederland gefokt en heeft een stamboom.

Asna is haar hele leven al samen met Jiko en we weten dat hij ook de vader van haar pups is. Ook Jiko is een hele lieve, zachtaardige en sociale hond richting mens en dier, die een nieuw huis zoekt. Hij wordt deze maand 3 jaar oud en toont gezond.
Jiko is in Frankrijk gefokt, heeft ook een stamboom maar ook zijn vaccinatiepapieren werden niet overgedragen. Hij is nooit ingeschreven in het Nederlands hondenstamboek.

Voor beide honden wordt dus met enige spoed een nieuw huis gezocht en verblijven ook samen op het zelfde opvangadres. Het zou fijn zijn als ze samen kunnen blijven maar dat is niet per se noodzakelijk. Belangrijker vinden we het dat beide terecht komen bij lieve mensen met een groot hondenhart en dat ze eindelijk een fijn hondenleven tegemoet kunnen zien.
Beide honden zijn niet gecastreerd of gesteriliseerd.

Wilt u meer over deze twee te weten komen? Neem dan contact op met de fokkers van Asna.
Zij informeren u graag verder.

Contactgegevens:
Netty Beentjes-Newsky
tel: 0226-390804
email: nettybeentjes@hotmail.com

Asna
error: Content is protected !!