TOPnl – Voorjaarswandeling zondag 29 maart 2020

Samen er op uit!
Deze keer hebben we gekozen voor een wandeling in het oosten van het land, namelijk op landgoed Vorden te Vorden.
Dit is een prachtig landgoed waar de honden los mogen lopen.

Het landgoed is niet heel groot maar mooi gevarieerd met bossen, uitgestrekte velden, afwateringen en houtwallen. Gedurende de wandeling zien we het kasteel en een aantal oude boerderijen. Een prachtige omgeving dus!
Meer informatie en enkele foto’s: https://www.hondenuitlaatbos.nl/gelderland/18-provincie-gelderland/181-vorden-landgoed-vorden

De bedoeling is dat we verzamelen rond 11.30 uur op de parkeerplaats (gratis) op de Vordensebosweg te Vorden. Als we een kop koffie of thee met wat lekkers genuttigd hebben, gaan we op pad voor een wandeling. Indien er meerdere pups komen, zullen we de groep splitsen zodat de volwassen honden en hun baasjes wat meer meters kunnen maken. De honden moeten wel enigszins onder appél staan want er loopt ook een weggetje door het gebied voor gemotoriseerd verkeer.

Na afloop van de wandeling kunnen we bij Restaurant ’t Kasteelhaantje op het landgoed nog even gezellig na zitten onder het genot van een drankje. Onze honden zijn welkom mits ze nog enigszins wit zijn. Indien je hier een maaltijd wilt nuttigen, dan is dat voor eigen rekening.
Wie weet zijn er enkele gelijkgezinden om daarna nog een rondje te wandelen?

Misschien overbodig om te vermelden dat zowel leden als niet-leden welkom zijn om met ons mee te wandelen. Ook als je (nog) geen Tatrahond hebt maar het bijvoorbeeld leuk vindt om kennis met het ras en met onze vereniging te maken.
Graag weten we vooraf wie er komen, zodat we iedereen eventueel kunnen informeren indien er iets aan de hand zou zijn en voor de reserve

ring van het restaurant. Opgave kan via mail naar evenementen@topnl.eu of via het inschrijfformuliertje hieronder.

We hopen weer op een mooie opkomst en een gezellige wandeling!


 

error: Content is protected !!