TOPnl – wandeling zondag 10 november

Traditiegetrouw staat de strandwandeling elk jaar op de evenementenkalender van TOPnl, zo ook nu. Daarom gaan we op zondag 10 november 2019 weer genieten van een prachtige zee, de duinen en hopelijk een mooie wandeling.

De keuze is gevallen op Oostvoorne op de Zuid-Hollandse eilanden Voorne-Putten, één van de mooiste en ook meestal een vrij rustige plek waar je kunt genieten van de prachtige natuur! Een plaats waar het goed toeven is in de zomermaanden, maar vlak ook het najaar niet uit! Zo dicht bij de drukte van de Maasvlakte en de Rotterdamse haven is er genoeg plaats en volop ruimte om heerlijk uit te waaien voor zowel mens als hond, die op het Oostvoornse strand los mag lopen.

De meesten van ons hebben wat kilometers te maken. Zoveel mogelijk proberen we wel wat spreiding aan te brengen in locaties om tegemoet te komen aan iedereen. Waren we eerder dit jaar in Bussloo en Rhenen, nu weer in het zuid-westen zodat ook deze groep aan bod komt. Één ding is zeker, de honden zijn jullie dankbaar en zullen enorm genieten van zo’n dag.
We verzamelen vanaf 11.30 uur, op de parkeerplaats aan het einde van de Strandweg in Oostvoorne.
Voor de navigatie kunt u aanhouden: Strandweg 1. 3233 CW Oostvoorne, GPS-coördinaten 51.91566, 4.06267.
Aanbevolen route: afslag N15: 8 – Oostvoorne. Volg op de N218 de borden richting Oostvoorne.

Zoals jullie van ons gewend zijn, staan we klaar om jullie welkom te heten met alvast een warme kop koffie, thee of chocolademelk met wat lekkers erbij. Na de koffie vertrekken we richting het strand, de start van de wandeling is ca. 12.00 uur.
Op ons gemak gaan we daar ongeveer 1,5 uur lopen om aan het eind van de wandeling bij het Restaurant aan Zee de inwendige mens kunnen versterken voor wie dat wil. Omdat is afgesproken met de horeca door te geven hoeveel personen en honden ze ongeveer mogen verwachten, een vriendelijk verzoek je van te voren aan te melden via de site, mail of social media. Wij bevestigen je aanmelding altijd. Ontvang je géén reactie, neem dan met ons contact op!

Tot de 10e november!

error: Content is protected !!