TOPnl – wandeling zondag 31 maart 2019

Samen er op uit!
In 2013 hebben we als vereniging al eens een wandeling georganiseerd in het gebied de Laarsenberg, vlakbij Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Aangezien dat destijds goed is bevallen, en de locatie mooi centraal in het land ligt, hebben we besloten om daar nog eens te gaan wandelen.

De Laarsenberg is een gebied van Utrechts Landschap van ca 80 ha groot. Het gedeelte waar de honden los mogen lopen is ca 52 ha en de route loopt gedeeltelijk rondom Ouwehands Dierenpark langs het beren- en wolvenbos! Dat zal vast een spectaculair gezicht zijn en we hopen dat de dieren zich laten zien!

De bedoeling is dat we verzamelen rond 11.00 uur op de parkeerplaats links naast het Militair Ereveld, Grebbeweg 123, 3911AV, Rhenen, Utrecht – GPS: 51.9554661, 5.590629

Als we een kop koffie of thee met wat lekkers genuttigd hebben, gaan we op pad voor een wandeling van ruim één uur. De maximale route is bijna 5 km. Er is geen (zwem)water in het bos, tenzij het vooraf flink geregend heeft natuurlijk.
Na afloop van de wandeling verzamelen we weer op de parkeerplaats en gaan we richting het Pannekoekhuis de Grebbeberg om nog even gezellig na te zitten. Onze honden zijn buiten op het overdekte terras welkom. Indien je hier een maaltijd wilt nuttigen, dan is dat voor eigen rekening.
Voor diegenen onder ons die een middagje Ouwehands Dierenpark er achter aan willen doen, bevelen we dit van harte aan. Dit is een van de weinige dierenparken waar je hond mee naar binnen mag.

Misschien overbodig om te vermelden dat zowel leden als niet-leden welkom zijn om met ons mee te wandelen. Ook als je (nog) geen Tatrahond hebt, maar het bijvoorbeeld leuk vindt om kennis met het ras en met onze vereniging te maken.
Graag weten we vooraf wie er komen, zodat we iedereen eventueel kunnen informeren indien er iets aan de hand zou zijn. Opgave kan via mail naar evenementen@topnl.eu of via het inschrijfformuliertje hieronder.

We hopen weer op een mooie opkomst en een gezellige wandeling!

error: Content is protected !!