Zondag 25 november 2018 – strandwandeling Camperduin bij Schoorl.

Altijd een groot succes!
Traditiegetrouw gaan we een keer per jaar met elkaar heerlijk uitwaaien aan het strand. Vorig jaar november liepen heel veel Tatraliefhebbers en hun hun honden mee en natuurlijk hopen we ook nu weer op een grote opkomst want vorig jaar was het echt gaaf!
We gaan dit keer lopen in Noord Holland en wel bij Camperduin. We verzamelen om 11.30 uur op de parkeerplaats Camperduin, Heereweg 332, 1871 GM Schoorl. Natuurlijk beginnen we gezellig met een bak koffie, thee of chocomel met wat lekkers, zodat we goed opgewarmd zijn.
Rond 12.15 gaan we met elkaar op stap richting strand en zee via wandelstartpunt Camperduin. Een duik voor sommige honden in de zee zal hierbij natuurlijk niet ontbreken.

De afstand is gemiddeld 4 km die in een rustig tempo wordt afgelegd. De wandeling zal voor 95% met de honden los zijn, maar soms ontkomen we er niet aan om even de honden te moeten aanlijnen. Dit zal bv bij het oversteken van het ene naar het andere gebied zijn en zal natuurlijk op tijd worden aangegeven. De honden mogen uiteraard los lopen op het strand en kunnen daar heerlijk met elkaar spelen en ravotten. Let op! Niet alle eigenaren laten hun honden los lopen en dat is met een reden. We vragen iedereen wel enige controle op hun honden te houden, zodat de wandeling voor iedereen leuk gaat worden.

Na afloop bestaat de mogelijkheid iets te eten of te drinken bij het strandpaviljoen Struin. Met de uitbater daarvan is afgesproken dat de honden mee naar binnen mogen. Nodig ook gerust je vrienden en kennissen uit om mee te lopen, dat is alleen maar gezellig.
Omdat we graag willen weten wat er voor de catering nodig is, een vriendelijk verzoek om van tevoren via de website door te geven of en met hoeveel personen je komt. Je kunt je ook aanmelden via evenementen@topnl.eu tot 22 november 2018.

TOT DAN!!!

error: Content is protected !!