Vanwege het annuleren van het Tatra-Lentefeest in mei en de Kampioenschapsclubmatch in september, organiseren wij dit jaar een Tatra-TOPdag op 13 september a.s. om gezamenlijk met jullie alsnog een geweldige dag te hebben met onze Tatrahonden en naasten.

Hiervoor hebben wij het gebouw “de Geitenberg” van Scouting Dieren aan de Kolonieweg 9, in 6952 GZ Dieren afgehuurd. In deze accommodatie hebben wij al eerder het Tatra-Lentefeest gehouden en dat is ons toen goed bevallen vanwege de vrijheid die we er hebben en natuurlijk de prachtige omgeving. Het gebouw is o.a. voorzien van een keuken en grote zaal waar we bij minder goed weer gebruik van kunnen maken. We gaan er natuurlijk van uit dat we heerlijk buiten kunnen vertoeven. In de omgeving kunnen we heel fijn wandelen en op het omheinde terrein van de scouting kunnen we rustig en ongedwongen samen zijn.

De planning voor deze dag is ongeveer als volgt:
• Om 11.00 uur worden jullie verwacht en opgewacht met koffie, thee of een koele drank met daarbij een broodje.
• Vanaf ± 12.00 uur gaan we op pad in het aangrenzende, omheinde losloopgebied waar de honden kunnen rennen, ravotten en spelen, terwijl jullie je buigen over een interactieve puzzeltocht.
• Na de wandeling, uiterlijk ± 13.30 uur, verblijven we op het terrein van de scouting, alwaar koffie, thee en andere versnaperingen voor ieder klaar zullen staan.
• Rond 15.00 uur zorgen we dat de mensenmaag gevuld gaat worden met een heerlijke maaltijd in Italiaanse sfeer.
• Vanaf ± 16.30 uur zal (hopelijk met zijn allen) start gemaakt worden met de afwas en het opruimen en schoonmaak, zodat we rond 17.30 uur alles weer netjes kunnen overdragen aan de scouting.

Het terrein van de scouting is geheel omheind, echter is er natuurlijk wel een hek wat door de mens open en dicht(!) gedaan moet worden. Uiteraard is iedereen wel zelf verantwoordelijk voor het doen en laten van zijn of haar hond. Enige controle is daarom wel gewenst en de hondenpoep zal door de eigenaar opgeruimd moeten worden.

Op deze Tatra-TOPdag zullen we het eten een Italiaanse touch geven. De hoofdmaaltijd zal bestaan uit diverse pan-gerechten en bijgerechten, aangevuld met salades en brood. We vragen dit keer slechts een kleine bijdrage om deze dag bij te wonen. Leden betalen € 5,00 per persoon en niet-leden € 7,50. Kinderen tot 5 jaar eten en drinken gratis mee, voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar is de bijdrage € 2,50.

Deze Tatra-TOPdag is een mooie gelegenheid om op een ongedwongen wijze en met een leuke sfeer, nader kennis te maken met de Tatrahond én TOPNL. We hopen op een hoge opkomst van jullie, onze leden maar gasten zijn ook van harte welkom! Als jullie introducees mee willen nemen, dan is dat ook toegestaan. Vanwege de bereiding en de kosten van de maaltijd, is het noodzakelijk om je vooraf op te geven. Opgave bij voorkeur via het aanmeldingsformulier op onze website of via email: evenementen@topnl.eu. Middels de bevestiging laten wij je weten welk bedrag ons verschuldigd is.
Laat ons in ieder geval vooraf weten met hoeveel personen jullie komen en of jullie met ons mee eten. De uiterlijke datum van aanmelden is maandag 7 september! Meld je aan en wandel, klets, speel en eet gezellig met ons mee.
Uiteraard kan deze dag alleen doorgaan, als maatregelen van Overheid en de RIVM inzake het Coronavirus dat toelaten!

Misschien ten overvloede maar we willen jullie er toch op attent maken dat we in een bosrijke omgeving verblijven. Het is daarom aan te raden dat je je hond en jezelf (en eventueel de kinderen) na afloop goed controleert op teken.

error: Content is protected !!