Op zondag 11 juni 2017 organiseren wij voor de 5e keer het Tatra-lentefeest!

We denken in gebouw “de Geitenberg” van Scouting Dieren aan de Kolonelweg 9 in Dieren (postcode: 6952 GZ) een leuke accommodatie gevonden te hebben voor ons evenement. Het gebouw is o.a. voorzien van een keuken en grote zaal waar we bij minder goed weer gebruik van kunnen maken. We gaan er natuurlijk van uit dat we heerlijk buiten kunnen vertoeven. In de omgeving kunnen we heel fijn wandelen en op het omheinde terrein van de scouting kunnen we rustig samen zijn.

De planning voor deze dag is als volgt:
• Om 11.30 uur worden jullie verwacht en opgewacht met koffie, thee of een koele drank met daarbij wat lekkers.
• Vanaf 12.00 uur gaan we wandelen in de nabije omgeving van de scouting.
Er is zowel een omheind losloopgebied waar de jongere en sociale honden kunnen lopen en spelen, als een prachtig bos. De honden mogen buiten het losloopgebied niet officieel loslopen. De lengte van de wandeling staat nog niet vast. Wellicht zijn er ook mensen die met elkaar een langere of juist kortere wandeling willen maken.
• Na de wandeling, uiterlijk ± 13.30 uur, verblijven we op het terrein van de scouting, alwaar koffie, thee en andere versnaperingen voor ons klaar staan.
• Vervolgens is er tijd voor een spel met de hond en of een leuk gesprek.
• Rond 15.00 uur zorgen we dat de mensenmaag gevuld gaat worden met een warme snack, stokbrood, kruidenboter en een koude salade met toebehoren.
• Vanaf ± 16.30 uur zal (hopelijk met zijn allen) begonnen worden met de afwas en het opruimen zodat we rond 17.00 uur alles weer netjes kunnen overdragen aan de scouting.

Het terrein van de scouting is geheel omheind, echter is er natuurlijk wel een hek wat door de mens open en dicht(!) gedaan moet worden. Uiteraard is iedereen wel zelf verantwoordelijk voor het doen en laten van zijn of haar hond. Enige controle is daarom wel gewenst en de hondenpoep zal door de eigenaar opgeruimd moeten worden.

De catering voor de partypan met vlees hebben we uit handen gegeven. Er wordt verder gezorgd voor sauzen, brood en diverse salades. Voor de maaltijd vragen we een bijdrage. Leden betalen € 8,00 per persoon en niet-leden € 10,00. Kinderen tot 5 jaar eten gratis mee, voor kinderen van 5 tot 12 jaar is de bijdrage € 6,00.

Ons Tatra-Lentefeest is een mooie gelegenheid om op een ongedwongen wijze en met een leuke sfeer, nader kennis te maken met de Tatrahond én TOPNL. We hopen op een hoge opkomst van jullie, onze leden maar gasten zijn ook van harte welkom! Als jullie introducees mee willen nemen, dan is dat ook toegestaan. Vanwege de catering en de kosten voor de maaltijd, is het noodzakelijk om je vooraf op te geven en vooraf te betalen. Opgave kan via het aanmeldingsformulier op onze website of via email: evenementen@topnl.eu. Middels de bevestiging laten wij je weten welk bedrag ons verschuldigd is en hoe dit te voldoen.
Laat ons in ieder geval vooraf weten met hoeveel personen jullie komen en of jullie met ons mee eten.

De uiterlijke datum van aanmelden is zondag 4 juni!

Meld je aan en wandel, klets, speel en eet gezellig met ons mee.

Misschien ten overvloede maar we willen jullie er toch op attent maken dat we in een bosrijke omgeving verblijven. Het is daarom aan te raden dat je je hond en jezelf (en eventueel de kinderen) na afloop goed controleert op teken.

error: Content is protected !!