Zondag 15 september 2019, schrijf deze datum in je agenda!

We zijn aangenaam verrast door het overweldigende aantal inschrijvingen voor alweer de zesde kampioensclubmatch op rij van TOPnl. Hoe meer deelnemers en honden, daarbij ook niet vergetend enthousiaste bezoekers, hoe leuker!
Deze dag is een uitgelezen kans om de saamhorigheid tussen de liefhebbers van de Tatrahond te vergroten binnen de vereniging, maar ook over de grenzen heen.  De inschrijving voor de kampioenschapsclubmatch zelf is gesloten. Helaas kunnen we je wat dat betreft niet verder van dienst zijn.
Wil je ook een fantastische dag beleven samen met ons en heel veel Tatrahonden? Kom dan op 15 september naar Bemmel en geniet van al die ‘witten’ bij elkaar.


Lunch

Zo’n dag maakt hongerig, dus lunchen we met elkaar om 12.00 uur. Als bezoeker ben je welkom om aan te schuiven tegen een kleine vergoeding. Je kunt je daarvoor nog opgeven tot 8 september.
Dit jaar ‘all you can eat’ frites, diverse snacks, diverse broodjes en sauzen en uiteraard ijs en/of fruit als dessert! Natuurlijk ontbreekt ook een drankje niet.

Lunch Leden TOPnl Niet leden
Volwassenen (v/a 13 jaar) € 8,50 € 10,50
Kinderen 5 t/m 12 jaar (Kinderen t/m 4 jaar gratis) € 6,00 € 6,00
Aanmelden voor de lunch

* Kortingen gelden uitsluitend voor leden, niet voor proef- en aspirantleden

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen?

Stuur een email naar:
evenementen@topnl.eu

Locatie van dit TOP-evenement:
Hondenschool ‘de Lingewaard’
Bergerdensestraat 25a
6681 LK Bemmel

error: Content is protected !!