Kampioenschapsclubmatch 2020

5 april, 2020,

Tot onze grote spijt delen wij mee dat de TOPnl-Kampioenschapsclubmatch (KCM), welke gehouden zou worden in Bemmel op 20 september a.s. door ons geannuleerd is.
Een evenement als de KCM vergt een gedegen en goede voorbereiding. Zolang we met de onvoorspelbare en vreselijke Coronacrisis te maken hebben, kan daar geen sprake van zijn. Het is immers nog uiterst onzeker hoelang deze crisis zal duren. Ook willen en kunnen we in tijden van een recessie niet van onze vaste sponsoren en donateurs vragen hun steentje bij te dragen. Daarnaast is het te verwachten dat de deelnemers wellicht andere prioriteiten hebben in september, zowel op persoonlijk als financieel gebied.

Alles bij elkaar opgeteld lijkt het ons daarom niet verstandig om dit jaar een KCM te organiseren, in de vorm zoals vaste deelnemers en gasten van ons gewend zijn. We hopen dat 2021 weer een goed jaar voor ons allen en jullie zal zijn. De KCM staat voor dat jaar op 19 september op de agenda. Deze zal wederom in Bemmel gehouden worden en Coby van Kessel zal de honden keuren.

Vanwege het afgelasten van het Tatra-Lentefeest in mei en de KCM, hebben wij zondag 13 september op onze activiteitenkalender gereserveerd staan, voor het organiseren van de Tatra-TOPdag. We willen een leuke samenkomst verzorgen met een wandeling, gevolgd door een hapje en een drankje bij Scouting Dieren. Uiteraard alleen als de maatregelen van de overheid en aanbevelingen van het RIVM dat toestaan, welke wij op de voet volgen.

Zodra er enige verbetering en duidelijkheid is inzake deze crisis, zullen wij concreter met de organisatie aan het werk gaan en jullie hierover informeren.

Het bestuur

error: Content is protected !!