4e Kampioenschapsclubmatch van TOPnl – zondag 17 september 2017!

Wij nodigen iedereen uit die in het bezit is van een Tatrahond, van pup tot veteraan maar met een FCI-erkende stamboom, deel te nemen aan de kampioenschapsclubmatch (KCM). De inschrijving staat open voor leden en niet-leden van TOPnl.
Iedereen is welkom, ook bezoekers!

Voor de derde keer op rij zijn we te gast op het terrein van „Hondenschool Lingewaard“ in Bemmel nabij de Rijkerwoerdse Plassen. Een mooie en zeer ruime locatie welke ons uitstekend bevalt. De keuringen zullen plaatsvinden in de openlucht.
U bent deze dag vanaf ± 09:00 uur welkom om uw plek rond de ring of ergens op het ruime terrein te kiezen. We zullen zorgen dat er gratis koffie en thee voor u klaar staat. Deze worden u aangeboden door Smit & Dorlas!

Keurmeester Mw. Roel van Veen-Keur zal rond 10:15 uur beginnen met het beoordelen en keuren van de ingeschreven honden.
Op een KCM telt het kampioenschap dubbel, Dit houdt in dat de winnende reu én teef 2 CAC’s verdienen. De reserve-winnaars krijgen een heel kampioenschapspunt, 1 CAC. Dit onder voorbehoud van voldoende deelnemers.
Er zijn prijzen te winnen voor alle geplaatste honden, welke o.a. aangeboden worden door Biofood. Natuurlijk zorgen we weer voor een leuke en goed gevulde ‘goodiebag’ voor alle deelnemende honden, zoals u inmiddels van ons gewend bent. Deze worden uitgereikt samen met het keurrapport, nadat de Clubwinnaar 2017 is gekozen. Dit zal omstreeks 16:00 uur zijn.

Tijdens de middagpauze, tussen 12:00 en 13:30 uur komt er een snackkar naar onze locatie. Voor een vast bedrag kunt u genieten van friet en snacks. U kunt eten wat u wilt en zoveel u wilt! Wel dient u dit van te voren aan ons op te geven, zodat wij weten wie er mee luncht en er voor te zorgen dat er voor iedereen genoeg is.
De snackkar wordt door ons afgekocht, wat betekent dat het niet mogelijk is om tijdens de KCM aan de kar te betalen.

Deelname aan een KCM is een mooie gelegenheid om op een ongedwongen en laagdrempelige manier kennis te maken met het showen, het ras en het wederzien van de fokker en bijvoorbeeld nestgenootjes van uw hond. Een leerzame ervaring voor de minder ervaren of onervaren Tatrahond(eigenaren). Uiteraard is er ruim voldoende tijd om ervaringen uit te wisselen over ons geliefde ras. Wij hebben er heel veel zin in en hopen dat het wederom een TOP-dag wordt!

Inschrijven kan voor zowel deelnemers als bezoekers, bij voorkeur via ons online-inschrijfformulier.
Doet u dit toch liever schriftelijk, dan kan dat ook natuurlijk. Download dan ons word-document en stuur dit terug aan: evenementen@topnl.eu of per post op het aangegeven adres op het formulier.
Schrijft u drie of meer honden in voor de KCM? Dan krijgt u van ons één lunch gratis!
Na inschrijving ontvangt u van ons automatisch een  bevestiging. Daarna ontvangt u van ons een email met daarin het totaal bedrag, een referentie welke vermeld dient te worden bij de betaling en onze bankgegevens. In de laatste week voor de KCM krijgt u via email uw bevestiging en bewijs van deelname toegestuurd.

De tarieven zijn als volgt:

Inschrijfgeld Leden TOPnl Niet leden
Klasse 1 – 2 – 7 (baby, pup, veteraan) € 25,00 € 30,00
Klasse 3 – 4 – 5 – 6 (alle overige) € 35,00 € 40,00
Lunch volwassenen € 8,00 € 10,50
Lunch kinderen 5-12 jaar (0-4 jaar gratis) € 5,50 € 5,50

(De korting is alleen voor leden, niet voor proef- en aspirant-leden)

LET OP! De inschrijving voor de Kampioenschapsclubmatch sluit op 27 30 augustus 2017.
U doet de organisatie een heel groot plezier als u niet tot de uiterste sluitingsdatum wacht met inschrijven. Weet u zeker dat u komt? Schrijf dan alvast in.
Opgave voor de lunch kan tot één week van te voren, echter dient er wel vooraf betaald te worden.

Voor de mensen die moeite hebben met ons online inschrijfformulier, is hier een handleiding te vinden.

We houden u via de website en Facebook regelmatig op de hoogte over dit TOP-evenement dus houdt de pagina’s goed in de gaten! De organisatie heeft er wederom zin in en hoopt u te mogen ontvangen op 17 september a.s.. Wij beloven u een onvergetelijke dag!

Tot ziens bij:
Hondenschool Lingewaard
Bergerdensestraat 2a
6681 LK Bemmel

error: Content is protected !!