5e Kampioenschapsclubmatch van TOPnl – zondag 16 september 2018!

Wij nodigen iedereen uit die in het bezit is van een Tatrahond, van pup tot en met een veteraan maar met een FCI-erkende stamboom, deel te nemen aan de Kampioenschapsclubmatch (KCM). De inschrijving staat open voor leden en niet-leden van TOPnl.
Iedereen is welkom, ook bezoekers!

Voor de vierde keer op rij zijn we te gast op het terrein van „Hondenschool Lingewaard“ in Bemmel tussen Arnhem en Nijmegen. Een mooie en zeer ruime locatie die prima aan onze wensen voldoet. De keuringen zullen buiten, in de open lucht plaatsvinden. In het geval van zeer slechte weersomstandigheden, hebben we een kleine overdekte ruimte ter beschikking.
Je bent deze dag vanaf ± 09:00 uur welkom om een plek rond de ring of ergens op het ruime terrein te kiezen. We zullen zorgen dat er gratis koffie en thee voor je klaar staat.

Keurmeester Dhr. Rob Douma zal rond 10:15 uur beginnen met het beoordelen en keuren van de ingeschreven honden.
Onder voorbehoud van voldoende deelnemers telt het kampioenschapspunt op een KCM dubbel! Dit betekent dat de winnende reu én teef 2 CAC’s verdienen. De reserve-winnaars krijgen een heel kampioenschapspunt (CAC).
Er zijn prijzen te winnen voor alle geplaatste honden, welke o.a. aangeboden worden door Biofood. Natuurlijk zorgen we weer voor een leuke en goed gevulde ‘goodiebag’ voor alle deelnemende honden, zoals men inmiddels van ons gewend is. Deze worden uitgereikt samen met het keurrapport, nadat de Clubwinnaar 2018 is gekozen. Dit zal omstreeks 16:00 uur zijn.

Tijdens de lunchpauze, tussen 12:00 en 13:30 uur, gaan we pannenkoeken eten! Voor een vast bedrag kun je genieten van pannenkoeken die door een professional gebakken worden. Je kunt eten zoveel je wilt en kiezen uit diverse soorten toppings, waarbij natuurlijk de suiker en de stroop niet ontbreken! Wel dien je dit van te voren aan ons op te geven, zodat wij weten wie er mee luncht en er voor te zorgen dat er voor iedereen genoeg is.
De pannenkoekenwagen wordt door ons afgekocht, wat betekent dat het niet mogelijk is om tijdens de KCM aan de wagen te betalen.
Schrijf je drie of meer honden in voor de KCM? Dan krijg je van ons één lunch gratis!

Deelname aan een KCM is een mooie gelegenheid om op een ongedwongen en laagdrempelige manier kennis te maken met het showen, het ras en het wederzien van de fokker en bijvoorbeeld nestgenootjes van uw hond. Een leerzame ervaring voor de minder ervaren of onervaren Tatrahond(eigenaren). Uiteraard is er ruim voldoende tijd om ervaringen uit te wisselen over ons geliefde ras. Wij hebben er heel veel zin in en hopen dat het wederom een TOP-dag wordt!

De tarieven zijn als volgt:

Inschrijfgeld Leden TOPnl Niet leden
Klasse 1 – 2 – 7 (baby, pup, veteraan) € 25,00 € 30,00
Klasse 3 – 4 – 5 – 6 (alle overige) € 35,00 € 40,00
Lunch volwassenen € 8,00 € 10,00
Lunch kinderen 5-12 jaar (0-4 jaar gratis) € 5,50 € 5,50

(De korting is alleen voor leden, niet voor proef- en aspirant-leden)

Inschrijven

LET OP! De inschrijving voor de Kampioenschapsclubmatch sluit op 26 augustus 2018.
Je doet de organisatie een heel groot plezier als je niet tot de uiterste sluitingsdatum wacht met inschrijven. Weet je zeker dat je komt? Schrijf dan alvast in.
Op de Kampioenschapsclubmatch zijn de Tentoonstellingsreglementen van de Raad van Beheer van toepassing.

Opgave voor de lunch kan tot één week van te voren, echter dient er wel vooraf betaald te worden. Ook als bezoeker kun je natuurlijk met ons mee lunchen!
Indien je wilt adverteren in de catalogus, dan is het tarief € 25,00 voor een hele pagina (A5) en € 15,00 voor een halve pagina. De advertentie dient uiterlijk 26 augustus 2018 door jou aangeleverd te worden of e.e.a. is in overleg te realiseren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wilma.
Wil je dat paar extra handen zijn tijdens de opbouw of het opruimen? Laat het ons ook even weten. Jouw hulp wordt zeer op prijs gesteld!
Voor aanmeldingen voor de lunch of een advertentie in de catalogus, klik je op onderstaande oranje button of mail ons op evenementen@topnl.eu.

Aanmelden alleen voor de lunch en/of een advertentie

Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging met daar in vermeld het totaal bedrag, een referentie welke vermeld dient te worden bij de betaling en onze bankgegevens. In de laatste week voor de KCM krijg je via email een bevestiging en bewijs van deelname toegestuurd.

We houden je via de website en Facebook regelmatig op de hoogte over dit TOP-evenement dus houdt de pagina’s goed in de gaten! De organisatie heeft er wederom zin in en hoopt jullie te mogen ontvangen op 16 september a.s.. Wij beloven een onvergetelijke dag!

Tot ziens bij:
Hondenschool Lingewaard
Bergerdensestraat 2a
6681 LK Bemmel

De KCM wordt mede mogelijk gemaakt door BIOFOOD.

error: Content is protected !!