De Special is klaar. Dat het wat meer tijd in beslag heeft genomen, heeft alles te maken met het gegeven dat meerdere nationaliteiten deel hebben genomen aan de Kampioenschapsclubmatch. De Nederlandse taal is voor de meesten van ons een makkie, maar dat is niet zo voor onze buren en de overige deelnemers. Daarom dit jaar een versie in drie talen.  Wij hebben hem met veel plezier samengesteld en hopen dat jullie er ook weer van zullen genieten. Nogmaals dank voor jullie deelname, aanwezigheid en steun en tot 2020!

Downloadpagina

De Special 2019 is te downloaden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!