Op zondag 15 september organiseren wij de jaarlijkse Kampioenschapclubmatch (KCM) én de Tatra-TOPkeuring.

Een evenement voor ALLE Tatrahonden, met en zonder stamboom.

– De KCM is voor Tatrahonden vanaf 4 maanden met een FCI-erkende stamboom. Deze show wordt georganiseerd onder auspiciën van de Raad van Beheer. Maikel Koot keurt de honden en de beste reu en teef worden beloond met een dubbel CAC (*). De beste van het ras krijgt de titel ‘Clubwinnaar 2019´.

– De Tatra-TOPkeuring is voor alle Tatrahonden vanaf 2 maanden (**). De keuringen worden verricht door Diane Sari. Door het onofficiële karakter is deze show bij uitstek geschikt als oefening voor jonge honden, maar het is ook leuk om zo’n gebeuren zelf eens mee te maken met een Tatrahond die daar normaal gesproken niet aan mee zou doen. Nogmaals: alle Tatrahonden zijn welkom, met of zonder stamboom, gecastreerd of met een ‘foutje’, het maakt niet uit. Ze kunnen allemaal worden ingeschreven.

Wij nodigen iedereen uit voor een leuke dag met een ongedwongen sfeer, waar gezelligheid centraal staat!

Meer info en inschrijven op deze pagina.

(*)    Dubbel CAC bij voldoende aanmeldingen, zo niet een enkel CAC 
(**)  Deze leeftijd geldt alleen voor honden geboren in Nederland. Buitenlandse honden moeten een geldige Rabiës inenting hebben.

Show je Tatrahond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!