We verwelkomen aanstaande zondag weer een mooi aantal Tatrahonden in en buiten de ring. Het aantal deelnemers is 35! Het grootste aantal wat dit jaar op een in Nederland georganiseerde hondententoonstelling aanwezig is en daar zijn we best trots op!

De afgelopen weken en vooral de afgelopen dagen is er hard gewerkt door de organisatie van de TOPnl Kampioenschapsclubmatch om er voor te zorgen dat alles weer goed verloopt en we hebben weer leuke verrassingen in petto voor de deelnemers. Uiteraard gaan ook de bezoekers weer niet met lege handen naar huis.
Wil je langskomen dan ben je welkom. Wil je met ons mee lunchen? Kijk dan voor meer info op deze pagina en geef je nog snel op!

Wij hebben er zin in dit weekend! We hopen de deelnemers en bezoekers ook!

Over twee dagen is de Kampioenschapsclubmatch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!